Noi, cei de la Numbokey.ro suntem siguri că vă veți îndrăgosti din prima de brelocurile noatre. Acestea sunt câteva din opiniile clienților noștri după ce au comandat și au primit brelocurile.
Vă mulțumim!!! Brelocul este foarte frumos,original și este de o calitate foarte bună. Livrarea a fost foarte rapida iar personalul foarte amabil. Vă recomand 100%!!!
George, proprietarul BMW
Vă mulțumesc mult!!! Amicul mi-a comandat un breloc personalizat de la dumneavoastră de Crăciun,iar astazi l-am primit la birou. Vă sfatuiesc pe toți, pentru că acesta este un dar deosebit iar calitatea este excelentă!
Maria, proprietara unui Mini
Mulțumesc mult. Sunt foarte multumită!! Tatălui meu i-a plăcut mult darul meu.Sper sa am curînd propria mea mașină și să-mi comand și eu un breloc.
Alexandru, proprietarul unui Audi
Vă mulțumesc mult pentru cadou si pentru serviciile prompte. Am ramas foarte mulțumit. Vă sfătuiesc pe toti să nu ezitați și să vă comandați propriul breloc. Este original.
Radu, proprietarul unui automobil de marcă Toyota
Brelocul este super. Mulțumiri speciale managerului Domnica. Am primit brelocul în a 3-ia zi după ce am efectuat comanda. Sunt foarte mulțumită de ce am primit.
Ioana, propritara unui Peugeot
Mulțumim Numbokey.ro pentru cadoul extraordinar. Suntem foarte mulțumiți de calitatea brelocului și nu numai.
Silvia, proprietara Fiatului
Am comandat, și in 4 zile am primit comanda, sper sa fie pe placul fiului meu. Eu sunt foarte mulțumită de calitatea produsului.
Alina
Am cumparat un breloc drept cadou pentru un prieten.Este foarte original și frumos. Prietenul meu a plăcut surprins impresionat de acesta.
Nicu, proprietarul unui BMW
Băieții de la Numbokey sunt foarte receptivi și serioși. Am avut nevoie de breloc urgent pentru că plecam din țară. Nu creadeam ca vor reuși, dar și-au facut treaba foarte bine. Sunt foarte mulțumit.
Monica, proprietara Audi.
Un accesoriu minunat pentru cheile automobilului meu. Îl ador!
Ștefan, proprietar Mazda
Din start mi s-a părut că este cam scump, dar cînd l-am primit am înțeles că merită. Toți prietenii după ce l-au vazut au zis că-și iau și ei. E super. Nu ezitați să comandați, chiar merită.
Simeon, proprietar al Volkswagen
Minunat! Soțul meu a fost foarte fericit cînd a primit brelocul. Sunt foate mulțumită, comanda a fost efectuată foarte rapid și calitativ. Foarte elegant!
Gabriela, proprietar Volkswagen

Puteți vedea mai multe comentarii pe pagina noastră de Facebook.