Puteti comanda on-line urmând opțiunea – “Comandă acum” prin trimiterea unui e-mail la office [at] numbokey.ro sau prin telefon: —
Da, livrăm în toata România.
Indiferent de numărul de breloace comandate, prețul livrării va fi 15.00 RON până la adresa destinatarului.
De obicei livrarea se efectuează într-o săptamâna de la data comenzii. Dacă nu avem multe comenzi livrarea se va efectua în 7 zile. Dacă ați facut comanda online, veți primi un e-mail cu toată informația necesara imediat, după ce îl vom primi.
Urmează să confecționăm brelocul și să îl trimitem la adresa specificată. În caz că a-ți comandat on-line trebuie să primiți un e-mail de confirmare acesta fiind urmat de un e-mail cu informații despre data primirii acestuia.
Dese ori clienții plasează comanda, dar scriu greșit e-mailul, în acest caz puteți sa ne contactați la office[at]numbokey.ro sau la numarul: —, pentru a ne informa că nu a-ţi primit e-mailul după ce a-ți făcut comanda. De cele mai multe ori noi trimitem comanda chiar dacă e-mailul este greșit.
Dacă a-ți plasat comanda online, exista posibilitatea ca nu a-ți terminat-o.Contactați-ne la office [at] numbokey.ro sau — pentru a afla informații despre comanda dumneavoastră.
Sigur că da! Mai mult de atât veți achita doar o livrare.
În mod normal o săptămînă, insă dacă există o urgență, vom efectua comanda mai repede în urma solicitării acestei urgențe la numărul —.
Mamentan puteți ridica comanda de la oficiul nostru din București. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la nr. —.
Nu,și o alta persoană poate lua comanda. În caz ca curierul refuză, contactaţi-ne la —.
Puteți anula o comanda timp de 15 minute după ce a-ți facut-o.
Da, puteți restitui comanda timp de 10 zile dupa ce a-ți primit-o. Vă rugăm sa îndepliți formularul de reclamație care este pe situl noastru. Puteți afla mai multe aici.