Cum sa economisesti sume mari de bani cu asigurarea auto?

Hai să recunoaștem, un prim copil pe drum înseamnă schimbarea de luare a deciziilor în mare viteză.
Pentru cei care sunt părinți pentru prima dată, prioritatile de top pentru un sedan de familie includ siguranța, prețul și economia de combustibil. Cu asta în minte, am identificat 7 ponturi care îndeplinesc toate cele 3 priorități pentru a ajuta la începerea căutarii.

Nissan Sentra SV

nissan-sentra-sv

Puteți obține Sentra pentru aproximativ 8 500 lei mai puțin decât SV, dar SV vine standard cu transmisie automată – o transmisie cu variație continuă, sau CVT – precum și alte caracteristici populare, cum ar fi o cameră retrovizoare, un touchscreen de 5 inch, conectivitate Bluetooth, Siri Eyes Free și mesaje text fara maini. Este în continuare cea mai accesibila de pe această listă.

Sentra strălucește deoarece are un preț relativ scăzut, kilometraj solid și conținutul standard. Spațiul pentru picioare la locurile din spate este aproximativ medie pentru acest grup, și suficient pentru sub-6 note de subsol. In materie de siguranță putem adăuga avertizare punctului mort la fața locului și alerta de trafic din spate, printre alte caracteristici în pachetul de asistență de 4 lei a conducătorului auto. Sentra are 130 cai putere si vine cu un motor cu 4 cilindri de 1,8 litri.

Honda Civic LX cu Honda Sensing

honda-civic-lx-cu-honda-sensing

Honda Civic reproiectata pentru 2016, ascuțirea semnificativa a stilului său. Quieter este mai sportiv si mai dinamic la condus decat Civic pe care o înlocuiește, 2016 LX oferă o mulțime de imbunatatiri standard, cum ar fi controlul automat al climei, camera retrovizoare multi-unghi, frana de parcare electrica, touchscreen color de 5 inch, computer de bord și conectivitate Bluetoot

Kia Optima LX

kia-optima-lx

Unul dintre sedan-urile de dimensiuni medii, Kia Optima ramane o alegere de valoare. LX este versiunea sa de bază și totuși vine standard cu caracteristici cum ar fi camera retrovizoare, asistență de control și faruri automate, precum și conectare Bluetooth. Ea are un pic mai puțin spațiu pentru picioare pe bancheta din spate decât alte masini, dar are mai multde mult spațiu in portbagaj.

Volkswagen Passat 1.8T S

volkswagen-passat-1-8t-s

Al doilea dintre aceste ponturi mai scumpe, este Volkswagen Passat, de asemenea, mai spatios la picioare pentru pasagerii din spate. Pentru 2016, VW a împrospătat atât stilul din față cat si cel din spate chiar daca sedan-ul este de dimensiuni medii. De asemenea, a primit o atenție sporita pentru panoul de bord și un nou look.

Mazda3i Sport

mazda3i-sport

Dacă doresti să schimbi treptele de viteză, poți obține asta cu Mazda3i Sport pentru 1.050$ mai puțin decât prețul initial. Cu toate acestea, ea are un kilometraj solid și o serie de conditii standard cum ar fi buton-start, computer de bord, conexiune Bluetooth, camera retrovizoare, touchscreen de 7 inci, iar interfața de infotainment Mazda Connect cu Pandora, Stitcher, Aha si recunoașterea vocii.

Subaru Legacy

subaru-legacy

Legacy Subaru este doar unul dintre aceste ponturi cu acționare standard, cu tracțiune integrală. Asigură o economie de combustibil in trafic. Nu e chiar una dintre cele mai scumpe masini! Decizia Subaru de a utiliza o transmisie variabilă continua pentru a furniza 2,5 litri cu motor cu 4 cilindri de 174 de cai putere este un motiv pentru kilometrajul solid. Sistemul său activ de fotografiere frontală este alta facilitate.

Toyota Camry LE

toyota-camry-le

Acest pont, vine cu multe airbag-uri: un total de 10. Un sedan de dimensiuni medii, acesta oferă al doilea cel mai mare spatiul pentru picioare in spate, și aproximativ aceeași cantitate de spațiu in portbagaj ca și celelalte de pe această listă. Un motor de 2.5 litri cu 4 cilindri de 178 cai putere conduce roțile din față printr-o transmisie automată cu 6 trepte.